Contact
3D Lights - Marijn van Dam
Rhijnvis Feithlaan 20
8021 AK Zwolle
T  06 - 111 6 11 66
E  info@3dlights.nl

Of gebruik het Contactformulier.

Betaalmethoden
Je kan betalen via iDeal, Creditcard, Vooraf overmaken of Rembours.

Levertijd
Je ontvangt je bestelling uiterlijk 3 werkdagen nadat je de bestelling hebt gedaan.

Verzendkosten
De verzendkosten voor Nederland zijn: € 6,95.
Bij je bestelling zie je altijd voordat je betaalt wat de verzendkosten zijn. Heb je een bestelling die bezorgd moet worden in het buitenland? Dan nemen we contact met je op over de meerkosten voor de verzending.

Bezorging
We bieden onze pakketjes aan bij PostNL voor de verzending. Je ontvangt je pakketje gebruikelijk binnen 2 werkdagen nadat we het pakketje hebben meegegeven, met uitzondering van verzending naar het buitenland. Bij pakketpost ontvang je een Track & Trace-code per mail.

Schade/klachten
Wij verpakken onze producten met zorg. Mocht er desondanks schade zijn ontstaan of heb je een andere klacht, neem dan binnen 3 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons op via info@3dlights.nl. Dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Retourneren
Je hebt na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd om een retour aan ons door te geven. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@3dlights.nl met daarin je naam, adresgegevens, je ordernummer en welke producten je terug wilt sturen. We vinden het ook fijn om te horen waarom je het product terugstuurt. Zo kunnen we onze producten blijven verbeteren. Uiteraard is het niet verplicht om de reden te noemen. De kosten voor het terugsturen zijn voor jezelf. Zodra we je retourzending in goede orde hebben ontvangen, krijg je van ons een mailtje. We betalen je het bedrag binnen 10 dagen terug.

Kijk ook bij de veelgestelde vragen.